menu icon
 

Du forlader nu den danske version for at forsætte på den internationale version. 

Ønsker du at forsætte til engelsk sporg?

Ja tak Nej tak

logo fix
 

Partnerprogram

Hos Evision arbejder vi med flere partnertyper, så du kan finde netop den model, der passer ind i din forretning. Vores partnermodel skal give gevinst for både dig, dine kunder og for Evision. Vi værdsætter din feedback og gør vores bedste for at løfte din forretning, så du kan lukke e-commerce ordrer og servicere dine kunder professionelt – også på den lange bane.

Teknologipartnere >

Evision arbejder tæt sammen med markedsledende softwareproducenter som Sitecore, Umbraco, Sitefinity og Microsoft for at levere den optimale e-handelsplatform til integreret e-handel – også i fremtiden.

Løsningspartnere >

Dygtige web- og ERP huse kan blive autoriseret til at implementere en Evision E-commerce løsning. Som autoriset partner har du fokus på e-handel, ønsker at have solid viden indenfor området og at levere det absolut bedste til dine kunder.

Forhandlere >

Som forhandler har du din faste kundebase, som du gerne vil servicere optimalt. Men at implementere et e-handelsprojekt er ikke lige din business. Du har nu muligheden for at levere en professionel e-handelsløsning og fastholde din kunde i butikken.

Ønsker du at høre om muligheden for at sælge Evisions produkter som partner? Så kontakt os endelig her >

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info