menu icon
 

Du forlader nu den danske version for at forsætte på den internationale version. 

Ønsker du at forsætte til engelsk sporg?

Ja tak Nej tak

logo fix
 

Ledelse

Evision ledes af to erfarne IT entreprenører, som har opnået stor succes indenfor hvert sit felt.

Bertram Paaskesen, Stifter og CEO Evision Nordics

Bertram Paaskesen (1954) tog eksamen som Teknikumingeniør i 1976. Efter i mange år at have arbejdet med både hardware- og softwareudvikling i ledende, internationale virksomheder grundlagde Bertram sit første firma i 1988, som specialiserede sig i at implementere ERP systems baseret på Microsoft XAL og siden Microsoft Dynamics AX. Den tætte forbindelse til det firma, som udviklede Dynamics AX førte til en dyb og bred viden indenfor ERP processer og software. Efter at have solgt sit firma tilbage i 1999, har Bertram fokuseret på den produktudvikling, som i dag gør Evision i stand til at levere effektiv og dyb integration mellem markedsledende ERP-systemer og Evision’s intelligente e-commerce system.
Bertram er visionær, når det gælder IT-udvikling og kendt for sin gode fornemmelse for IT-markedstendenser og systemarkitektur, der kan levere forretningsresultater.

Harry van Rossum, CEO og Co-Founder Evision Europe

Harry van Rossum (1968) har en solid baggrund indenfor salg, marketing, partner- og forretningsudvikling. Han har en dobbelt Master of Arts fra Webster University St. Louis med hovedfag indenfor Management and Computer Resource & Information Management. Han har tillige en MBA fra TIAS-Nimbas med hovedfag indenfor marketing.

Harry har mere end 20 års erfaring indenfor IT og har været medvirkende til den succesfulde udvikling af Sitecore i Holland, som nu er en af markedslederne i Holland. Før dette har Harry med stor succes udviklet og ledet partnerskaber mellem GetronicsPinkRocaade og teknologiledere som Microsoft, IBM, OpenText, SDL-Tridion and Informatica. Hos Evision er Harry ansvarlig for den internationale ekspansion.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info