menu icon
 

Du forlader nu den danske version for at forsætte på den internationale version. 

Ønsker du at forsætte til engelsk sporg?

Ja tak Nej tak

logo fix


 

JF Data har succes med Evision's E-handelsplatform og partnerstrategi

”Det er simpelthen nemmere for os at nå i mål, når det handler om at levere professionel, ERP-integreret e-handel til vores kunder”, udtaler Lars Falk, adm. dir. i JF Data, som er partner hos Evision.

”Vores position hos kunden er som trusted advisor. Det er vores opgave at finde det rette produkt, som passer til kunden, og dernæst at kunne levere produktet rent programmeringsmæssigt. Vi skal sikre, at slutproduktet er i orden, for det er os, kunden har tillid til, og os som kunden ringer til, når der er problemer. Og vi skal naturligvis sørge for, at kunden får en god oplevelse hele vejen rundt, ” fortæller Lars Falk.

”Men vi oplever, at det kan være svært at få fat på tilstrækkelige NAV programmører-ressourcer, når vi skal levere integreret e-handel til f.eks. B2B-virksomheder. Derfor har det tidligere været en showstopper for os at levere den type løsninger”, fortæller Lars Falk videre.

Evision leverer både produkt og hænder til JF Data

”Men det problem har vi løst ved at samarbejde med Evision. De tilbyder nemlig både en moderne og professionel e-commerce platform, som er dybt forankret i Dynamics NAV, - og de tilbyder også at levere den back-end programmering, som evt. skal til, hvis standard integrationskomponenterne skal tilpasses i forhold til kundens NAV-tilpasninger eller specielle ønsker til e-commerce-løsningen. Vi holder fast i at servicere kunden efterfølgende og har Evision I ryggen på den front også", fortsætter Lars Falk.

Evision tilbyder altså både et produkt og hænder til at implementere produktet, og det er guld værd for JF Data, der slipper for at bekymre sig om, hvorvidt de har inhouse ressourcer eller ej til at levere e-handelsløsningerne. De kan trygt sælge kunden en løsning og være sikker på, at de også kan levere løsningen og servicere den efterfølgende, så kunden ikke ser sig om efter en anden partner.

”Vi øger simpelthen vores konkurrenceevne ved at levere e-handelsløsninger på denne måde. Hos JF data satser vi på at være totalleverandør. Vi huser mange kompetencer internt, men ikke alle. Vores vision om at være totalleverandør, også på e-handelsprojekter, bliver perfekt understøttet af Evisions platform og serviceapparat til os som partner”, fortsætter Lars Falk.

”Vi fremstår ganske enkelt som den professionelle partner, der har fat i det rigtige produkt og leverer en løsning, som kunden er meget tilfreds med”, fortæller Lars Falk.


JF og JF IT-Zolutions er specialister i IT og infrastruktur til erhvervslivet. IT-support og B2B-rådgivning, projektstyring og komplette løsninger indenfor IT. Vi er et stort team af Microsoft certificerede specialister der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info