menu icon
 

Du forlader nu den danske version for at forsætte på den internationale version. 

Ønsker du at forsætte til engelsk sporg?

Ja tak Nej tak

logo fix
 

Teknologipartner

Hos Evision har vi en vision om at levere det bedste markedet kan præstere indenfor e-handel. Vores teknologipartnere er markedsledende ISV’ere indenfor hvert deres felt, og tilsammen giver det kunden en e-handelsplatform, der er svær at matche. Vi arbejder tæt sammen med vores teknologipartnere omkring produktudvikling for at sikre produkternes dybe integration og kompatibilitet.

Har du et produkt, som du mener er uundværligt i dyb sammenhæng med Evision’s e-handelsplatform, så hører vi meget gerne fra dig.

dkfldkEvision er valgt som en af få E-handelsteknologipartnere af Sitecore på internationalt plan. Som Sitecore teknologipartner udvikler og leverer Evision en række standard software komponenter som følger Sitecore's Commerce Connect standard, og som er dybt forankret i Sitecore CMS. Vi samarbejder med Sitecore om større e-commerce integrationsprojekter. Se mere om Sitecore på www.sitecore.net.


Sitecore

Sitefinity CMS, udviklet af Telerik koncernen, er et professionelt CMS system og analyseværktøj med fokus på personalisering af
 de digitale budskaber, online konverteringsrater,  brugervenlighed og nem tilpasning af systemet. Software'en er baseret på de nyeste teknologier som responsive design og ASP.NET MVC har Sitefinity for nyligt vundet People's Choice Awards for "Favorite Content Management Solution" og blev placeret som nr. 1 i kategorien "Ease of Use" i "the Gleansight 2014 WCM Benchmarks report. Læs mere på www.sitefinity.com.


DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via Internet. DIBS håndterer dagligt cirka 14 000 kunders transaktioner og har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo og København. DIBS er listet på First North med Erik Penser Bankaktiebolag som Certified Adviser.

DIBS
Som Microsoft Business Solutions Independent Software Vendor (MBS ISV) udvikler evision software komponenter til Microsoft Dynamics ERP produkter. Evision arbejder under Microsoft BizSpark Programme.


    

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info