Dokumentation og træningsvideoer

Lær at installere og anvende evision ecommerce

Sådan vælger du den rigtige løsning

Evision ecommerce er et standard ecommerce system som indeholder så meget funktionalitet at selv meget store virksomheder med en kompleks forretning kan anvende systemet. Alle disse funtioner er til rådighed i alle licenstyper,  Med evision ecommerce får du derfor ingen begrænsninger i funktionalitet. Som udgangspunkt leveres systemet i tre størrelser som giver en optimal systempris afhængig af hvor mange data der håndteres af systemet. Denne video viser hvordan du køber og starter med en optimal system størrelse, og hvordan du senere kan udvide dit system når forretningen vokser.

Integrator installation Tutorial

Som du sikkert ved er det Integratoren som forbinder dit ERP-system til dit ecommercfront-enden. Integratoren er en central del af evision ecommerce platformen. Denne video viser hvordan du installerer Integratoren og anvender de avancerede installationsrobotter til at forbinde dit ERP/PIM til front-end delen af din ecommerce løsning.  

Sådan installerer du Umbraco 7.x med Microsoft SQL server 2017

Denne lille video viser hvordan du installerer Umbraco 7.0 på din egen Internet Information Server, og hvordan du forbinder Umbraco til en MS-SQL server 2017.  Vejledningen forudsætter at du har en del teknisk viden og allerede ved hvordan man betjener en windows 2012eller 2016 server. 

Hvordan installerer man en evision ecommerce prøve version

Hvis du ønsker at afprøve evision ecommerce, eller ønsker at se lidt dybere ind i, hvor let evision ecommerce installeres i Umbraco CMS, kan du rekvirere en prøveversion af softwaren. Prøveversionen giver dig mulighed for at se ned i "maskinrummet" af systemets front-end. Det er meget vigtigt at præcisere at prøvepakken, kun er et eksempel på hvordan en løsning kan bygges. Vi anbefaler at du taler med din ERP eller CMS leverandør om hvordan du bygger den ultimative løsning der passer til din virksomhed. Du kan finde en liste over vores dygtige implementeringspartnere på siden "Find Partner"

Denne video er en vejledning i hvordan du installerer prøveversionen.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere