Vores vision

Hos evision ecommerce har vi en vision om at gøre det lettere, at have en webshop med fuld funktionalitet. Derfor tilbyder vi en løsning der integrerer effektive systemer med hinanden og giver et solidt overblik. Vi er inspireret af systemer fyldt med nyttige funktioner til at have styr på sin webshop. Ved at fusionere disse systemer, har vi skabt en optimal løsning, som giver dig alt hvad du har behov for til din webshop og som samtidig sparer dig for en masse tid.

Du slipper for dumme tastefejl og tungt dobbeltarbejde og får i stedet et system, der er automatisk og opdateret både i frontend og backend med real time data og som skaber effektiv intern kommunikation, så alle medarbejdere er opdateret. Her på siden kan du læse lidt om hvordan vi blev til og hvor vi lægger vores værdi i dag.

Vi startede som pionerer i forrige århundrede

Erfaringen og drivkraften der har skabt det som evision ecommerce er i dag, begyndte allerede at spire tilbage i 1999. Det startede ud med ERP-systemer, mens ehandel så småt begyndte at komme til syne på markedet. Evisions tidligere direktør, Bertram Paaskesen, var med helt fra starten. Han observerede alt hvad der rørte sig på området og noterede, at der endnu ikke fandtes en effektiv løsning til ehandel.

I 2005 opkøbte Bertram et lille ehandels udviklingshus. Her besluttede han sig for at den optimale løsning var integreret ehandel. Han ville altså kombinere velfungerende ERP- systemer direkte med ehandel. Det ville give både en effektiv frontend og backend i en integreret løsning.

Igennem årene er evision ecommerce systemet konstant blevet videreudviklet. Systemet er derfor i høj grad bygget på erfaring og viden om hvad der fungerer optimalt. Løsningen er fortsat i udvikling. Den tilpasser sig konstant i takt med Microsoft og Umbracos udvikling. Vi er derfor vant til hurtigt at justere og tilpasse systemet til disse løsninger. I sidste ende er det dog partneren der skaber behovet for udvikling. På den måde tilpasser vores system sig altid efter partnerens og kundens behov.

Er evision ecommerce på det internationale marked?

Vi er en lille dansk virksomhed, der følger meget med tiden og følger giganternes udvikling både i forhold til sociale medier og systemer som umbraco og sitecore.
Evision ecommerce har visioner om at gå internationalt. Med vores store erfaring og konstante udvikling af systemet, har vi en løsning som kan fungere i alle lande. Systemet gør kan tilpasses til alle sprog samt specifik valuta og fragtomkostninger for det pågældende land.

Teoretisk set kan Evision ecommerce tilpasses ethvert marked. Vores system er endda rustet selv til de mest avancerede løsninger for store virksomheder og er fleksibelt til at håndtere meget komplekse problemstillinger.

Læs mere om hvad Evision kan gøre for dig

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere