Din trofaste marketing robot

Med din marketing robot ved din side, kan du skabe effektiv digital marketing. Det gør du i form af en personaliseret webshop specifikt tilpasset til kunden med særlige kampagner, rabatter og tilbud baseret på kundens præferencer og tidligere køb. Derudover hjælper robotten dig med at sætte webshoppen op til SEO, så du får mere synlighed blandt søgeresultaterne. Vil du lære mere om vores ecommerce robot? se her

 

Effektivt marketing værktøj indbygget i dit ecommerce system

I evision ecommerce løsningen får du effektive marketing værktøjer indbygget i din multifunktionelle ecommerce med alle bagvedliggende mekanismer, som prisberegning, produktvisning, kundehåndtering, fragtomkostninger m.v. Derfor er din trofaste robot allerede udstyret med en masse uvurderlig kundedata, når du skal til at lave marketing kampagner og personalisere webshoppen.

På den måde kan du lave målrettede marketing kampagner uden at skulle gætte på hvem din målgruppe er og hvad de interesserer sig for. Samtidig taler robotten  direkte sammen med dit CMS og ERP-system. Således kan din ecommerce robot lave løbende statistikker, analyser og rapporter som giver    dig nyttige oplysninger til hvordan marketing kampagnerne skal udformes.

Få unik SEO på dit website

Din trofaste robot hjælper dig også med at hoppe med på SEO bølgen. Her foreslår den unikke søgeord relateret til hvert produkt, som du har indskrevet i systemet. Alt du skal gøre er at lave en beskrivelse af produktet - så sørger systemet for at billederne bliver unikke med de relevante søgeord. Det har førhen været yderst vanskeligt og tidskrævende at SEO optimere en webshop, netop fordi man ofte har mange produkter og meget tekst, der skal skrives. Men din ecommerce robot hjælper dig med at gøre processen hurtigere og sætter hele  systemet op for dig, så du blot skal plotte billeder og beskrivelse ind.

Gør din marketing mere målrettet

I dit ecommerce system er det muligt at have separate webshops. Det er nyttigt til når du for eksempel skal have en webshop tilpasset til et bestemt marked eller kundegruppe. Når du har separate webshops, er det lettere at målrette marketing kampagner efter for eksempel B2B eller B2C kunder. Samtidig virker systemet effektivt til at oprette søsterselskaber og co-brands hurtigt og enkelt, som er under samme  system, men unik i sit design og opsætning. Med en unik webshop og målrettet markedsføring giver du brugerne en mere relevant og inspirerende oplevelse.

Marketing værktøj uden teknisk indblanding

Med vores Shop-i-shop løsning kan du nu hurtigt oprette nye webshops. Takket været evisions intelligente konfigurationsmodel og dyb ERP-integration, kræver det nu ingen tekniske færdigheder at oprette nye webshops. Al data om produkter, priser osv. glider  igennem systemet og man kan nu  opsætte sit eget unikke produktkatalog ved at udvælge varer med få klik. Dette er også effektivt til når en ny webshop hurtigt skal oprettes til et nyt marked med et andet sprog, priser og kundepræferencer.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere