Ledelse og salg

Bertram Paaskesen

Ecommerce evangelist

 +45 52102082
 Bertram.Paaskesen@evision-ecommerce.com

Her bor vi

Ecommerce Factory Aps
Camarguevej 4
DK - 3600 Frederikssund


 +45 52102080
 Info@evision-ecommerce.com

Cvr og bank

CVR: 4110 7545
Bank: Nordea kto 2670 4398292672

Hos evision ecommerce er vi et lille hold, men det er fællesskabet med vores partnere, der gør os stærke. Sammen skaber vi værdi for kunderne og sørger for hele tiden at optimere og forbedre vores system, så det følger med tiden. Det gør vi igennem mere brugervenlighed, effektiv automatisering og opdatering af diverse funktioner. Vi tager imod ros som ris med kyshånd, for enhver feedback er med til at gøre os bedre, og skabe det bedste system der virker optimalt på tværs af brancher. 

Har du en kommentar til vores system eller et forslag til hvordan vi kan blive bedre? Så tøv ikke med at sende en mail vores vej. Vi sætter pris på enhver henvendelse og vil tage dine forslag til efterretning. De sidste tyve år har systemet ændret sig utallige gange for at blive det effektive produkt, vi har i dag. Det skyldes især vores opmærksomme kunder og deres effektive feedback.  

Kontakt os på info@evision-ecommerce.com eller kontakt vores kundeansvarlige direkte, hvis du har interesse i at blive en del af vores partnerteam, har spørgsmål til vores produkt eller brug for et godt råd. 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere