Bliv partner

Din viden og indsats gør en forskel

CMS eller ERP partner?

En evision ecommerce løsning består af både en ERP-del og en CMS-del som sammenbindes ved hjælp af evision ecommerce integratoren. Implementering af et sådant koncept kræver en bred kompetance som sjældent findes i en partnervirksomhed og vi har derfor udviklet et partnerkoncept, hvor vi samler "Best-in-breed" af CMS og ERP partnere, for at vi i fællesskab kan tilbyde vores fælles kunder den absolut bedste løsning.

Kontakt os for at høre hvordan du bliver kundernes foretrukne leverandør.

 

Skab det bedste team med evision

Når du bliver en del af partnerfællesskabet hos evision ecommerce, er du en del af en optimal pakke til at skabe den bedste webshop for dine kunder. Evision ecommerce systemet sammensmelter effektivt dit CMS- eller ERP system med en anden partner samt integrere det med vores system, som giver dine kunder automatisering og overblik på alle fronter. 

Igennem vores partnerportal, kan du finde den CMS- eller ERP partner, som passer bedst til jeres egne værdier. Ved at indgå et samarbejde med en partner, vil du både opnå flere kunder samt kunne tilbyde et komplet og optimalt system for dine eksisterende kunder. På den måde giver du dine egne produkter superkræfter og tilføjer stor værdi til din nye partner. 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere