Beregn din webshop pris

Se hvor meget du skal betale om måneden for din nye alt-i-en-webshop

Vælg din løsning

Få en god webshop pris med Smart licensing - Pay-as-you grow

Her finder du vores prisudregner som effektivt giver dig en præcis pris på hvor meget det ville koste dig, at opgradere din webshop til evision ecommerce. Vi giver dig et konkret overblik og gør det let at indbygge evision ecommerce i virksomhedens budget. "Smart licensing" beregner licensprisen på din nye integrerede webshop. Det er vigtigt at understrege, at prisen på en evision ecommerce løsning sammensættes 100% udfra dit behov for datakapacitet.

På den måde undgår du at købe en stor dyr licens og du betaler derfor kun for "forbrug". For at hjælpe dig med at købe den korrekte løsning anbefaler vi, at du ser videoen "Sådan køber du din licens" , inden du går igang. 

For at kunne beregne din pris, skal du angive hvilket ERP-system og hvilket CMS-system du anvender eller vil anvende som komponenter i din nye integrerede ecommerce løsning. Du skal desuden også have tænkt over hvor mange ordre, varer, kategorier m.v du ønsker at dit nye system skal håndtere. Hvis du rammer forkert, kan systemet altid udvides.  Uniconta og C5 prisættes efter samme prisliste, så hvis du har en Uniconta vælger du C5 som ERP-system

Vælg din løsning og se priserne her

International eller lokal webshop?

Når du skal finde frem til den rette webshop løsning, er det vigtigt du overvejer dine behov for en webshop. Skal du bruge mange produkter og regner du med at have tusindvis af kunder på daglig basis? Kan webshoppen måske opbygges i lidt mindre skala end det? Webshoppens kapacitet og størrelse har nemlig meget at sige om prisen på din webshop. 

Skal du nå udover landegrænser med en webshop på flere forskellige sprog, der er målrettet til flere forskellige markeder, skal du til at tænke i en større skala. I vores udvidede version finder du mange forskellige sprogversioner samt tilpasning af valuta. Dette er dog ikke til megen nytte, hvis du kun skal nå et dansk og eventuelt et engelsktalende publikum. Her kan du nøjes med en mindre pakkeløsning af evision ecommerce. 

Er du en helt nyopstartet virksomhed, og ved du ikke hvor meget din forretning kan eskalere endnu? Bare rolig, du kan altid opgradere din webshop løsning, når behovet opstår. Vær dog sikker på at du kun betaler for det du skal bruge, og ikke kommer til at købe den store pakke, uden at have brug for den. 

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere