Evision ecommerce Alt-i-en-webshop

Med vores evision ecommerce løsning er det muligt at samle alle funktioner til at styre din webshop i et og samme system. Således får du et solidt overblik over din forretning, en flot brugeroplevelse og en strømlinet ordrehåndtering.

Det sparer dig for oceaner af tid og gøre det lækkert at handle på din webshop. Når alle funktioner er samlet i samme system kommunikerer alle dele effektivt med hinanden i en strømlinet process.

Hav flere webshops i samme ecommerce løsning

Med vores Shop-i-Shop eller MultiStore løsning er det muligt at have flere separate webshops i samme løsning. Dette er effektivt til hvis du for eksempel har forskellige målgrupper du vil nå, forskellige formål med webshops eller vidt forskelligt indhold. At have separate webshops er også den bedste løsning, hvis du skal nå forskellige internationale markeder og skal tilpasse dig til markedets kulturelle omstændigheder. Målgruppe, marked og indhold påvirker webshoppens design og struktur, så det giver den bedste brugeroplevelse.

Design dine webshops lige efter dine behov

Du kan med Shop-i-Shop lave målrettede, personaliserede kampagner på tværs af mærker, lande og divisioner i virksomheden. Systemet giver dig mulighed for at skabe unikke visuelle udtryk med individuelle design skabeloner og specifik udvalgt produktsortiment, som passer lige netop til den ønskede målgruppe eller marked. Du kan have et ubegrænset antal facader, der trækker på de samme eller på forskellige databaser fra et eller flere ERP-systemer.

Et solidt overblik over din ecommerce

Med evision ecommerce systemet er din produktinformation altid opdateret med korrekte priser, lager angivelser og fragtomkostninger. Som webshopejer får du desuden et real-time overblik over kampagner, salgsstatistikker og rapportering. Denne løsning giver dig samtidig let og hurtig produktadministration og gør webshoppen let og overskuelig.

Samtidig er det med Shop-i-shop systemet muligt hurtigt at reagere på skiftende forbrugerkrav og konkurrencebetingelser. Du kan nu hurtigt og smertefrit teste et nyt marked eller en ny kampagne og få dyrebar indsigt i prismekanismer og forbrugeradfærd.

Effektiv produktadministration med PIM/PDM

Shop-i-Shop løsningen leveres med en kraftig let tilgængelig PIM funktionalitet. Alle processer bag systemet kan du nu håndteres fra samme sted, og du kan opbygge varer og kategorier på webshoppen, samtidig med at du kan distribuere til de relevante webshops. Kundens login logger automatisk på kundens særligt tilpassede kundekatalog baseret på geografi, målgruppe og anden kundedata.

Har du brug for rådgivning om den bedste løsning til dig eller vil høre mere om hvordan evision ecommerce kan opfylde dine behov? Tøv ikke med at Kontakte os og få en uforpligtende snak om dine muligheder i dag. Du kan også læse mere om vores løsninger og blive inspireret.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere