Partner Portal

Specielt for løsningspartnere der ønsker at vokse ved at skabe vækst hos kunderne.

 

Sammen med dig og dine kunder bygger vi fremtidens ecommerce

Her kan du læse alt om at blive partner hos evision ecommerce. Vi fortæller dig om alle fordelene og hvad det indebærer at være partner hos os. Du kan også læse om vores partnerprogram, hvor vi giver dig et solidt overblik over alle de fantastiske features som evision ecommerce systemet tilbyder til dine kunder.

Landsdækkende netværk af både ERP og CMS partnere sikker at dine kunder altid kan få hjælp

Som evision partner er du en del af et landsdækkende netværk som leverer avancerede ecommerce løsninger til kunder der anvender Microsoft Dynamics ERP eller Uniconta. Vi anvender primært Umbraco CMS, som frontend, men leverer også vores løsninger som en integreret del af Sitecore CMS.  Evision ecommerce platformen kan i teorien anvendes sammen med ethvert .NET baseret CMS-system som tillader at der anvendes klasser fra 3-parts leverandører til at udvide CMS-systemerne med avanceret ecommerce funktionalitet. 

Evision partnere indgår i evisions onboard plan som er 100% opportunitets drevet

Vi ved bedre en nogen anden at tid koster penge og tiden skal anvendes optimalt og helst til at tjene penge. Vi starter uddannelsen når der er en kunde som enten du eller vi har fået kontakt med, vi anvender således ikke din tid til certifisering med mindre der er en kundesag som skal afleveres. I hele kundeprojektfasen vil du som partnerkandidat modtage træning fra evision. Læs mere om træningsprogrammet på siden Partnerprogram

Du vil som partner også indgå i vores marketingsprogram og vores team der har ansvaret for Online marketing til støtte dig i dine online aktiviteter. Vi er aktive på alle større Social Medie platforme.

Evision partnere indgår i evisions onboard plan som er 100% opportunitets drevet og vi anvender således ikke partnernes tid med mindre der er en kundesag som skal afleveres. I hele kundeprojektfasen vil partneren modtage træning fra evision. Læs mere om træningsprogrammet på siden.

Du vil som partner også indgå i vores marketingsprogram og vores team der har ansvaret for Online marketing til støtte dig i dine online aktiviteter. Vi er aktive på alle større Social Medie platforme.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere