Det bedste fra to verdener smelter sammen

Vi bygger bro for din forretning

Vi mener ganske enkelt ikke at det kan lade sig gøre, at drive effektiv e-handel uden at webdelen hænger ordentligt sammen med virksomhedens backend system. Hos evision ecommerce tænker vi derfor webfront og ERP sammen i et sammenhængende system til integreret e-handel. Sådan giver vi dig de bedste betingelser for at drive professionel e-handel som kan give både omsætning og indtjening.

 

Vi bygger bro med vores erfaringer

Hos evision ecommerce har vi bred og dyb erfaring indenfor både WEB-verdenen og ERP-verdenen. Vi ved hvad der skal til for at få din integrerede løsning i luften til tiden med overskuelig økonomi og stabil drift efterfølgende.

 

Vi bygger bro med vores software

Vi sørger for at gode systemer som du kender, hænger perfekt sammen. Fra CMS-systemet som kan give et professionelt præsentationslag på web’en, endda med gode online marketing faciliteter. Til at få EPR-systemets data, beregningsmodeller, metoder og processer til også at gælde for din e-handel.

Nedenfor kan du se de områder som en evision ecommerce platformen dækker over. I figuren er der links til de forskellige produktområder som platformen er sammensat af, nemlig WEB, ecommerce og ERP.

 

 

 

Evision E-commerce handelsplatform består af flere fuldt integrerede komponenter.

    

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere