Webshop integration med Microsoft C5

Evision ecommerce Platform til Microsoft C5

Har du brug for at få dine varer fra din Microsoft C5 på nettet? Med evision ecommerce Platformen kan du nemt integrere din Microsoft C5 med din webshop. Vi har 10 års erfaring med både webshop optimering og Microsoft C5 og har derfor perfektioneret vores produkt, således at du kan spejle den forretningslogik der ligger i Microsoft C5 ud i din webshop. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på det der betyder noget for kunderne og din forretning frem for at skulle håndtere ordrer, produkter og priser.

Merxmunera

Umbraco webshop forbundet med Dynamics C5
Merxmunera sælger varer til virksomheder i hele Europa. Løsningen er baseret på evision ecommerce platform, der sørger for at ordre fra umbraco webshop lander i det rigtige regnskab i Dynamics C5

Besøg Merxmunera

Fordele ved Microsoft C5 med evision ecommerce platform

  • En Webshop baseret på evision ecommerce engine kan nemt udvides til at imødekomme dine behov for ekstra forretningslogik.
  • Evision ecommerce platformen er ikke bundet til en specifik webshop platform, hvilket tillader Microsoft C5 nemt at blive forbundet med Umbraco, Sitecore, eller anden .Net baseret webshop.
  • Data flyder automatisk mellem mange til mange webshops og Microsoft C5 regnskaber
    Microsoft C5 pris-logik og linje-rabatter er en del af evision ecommerce engine, og derfor til rådighed i webshoppen uden kontakt til Microsoft C5 for udregning af priserne.
  • Lagerstatus opdateres både i webshop og Microsoft C5 og synkroniseres automatisk for at give kunderne i webshoppen et korrekt overblik.
  • Varianter med eget lager, Relaterede varer, fallback logik ved udgåede varer og ”så længe lager haves” følger med som standard.
  • Genbestilling er nemt for kunden, da gemte indkøbskurve og tidligere ordre eller fakturaer kan bruges som grundlag til nye ordre i evision ecommerce engine.

Med evision ecommerce platformen er det slut med at vedligeholde to eller flere forretningssystemer. Evision PIM modul er direkte integreret i Microsoft C5, og tillader opsætning, vedligeholdelse og udvidelse direkte i Microsoft C5. Din webshop bliver automatisk opdateret, og kræver derfor ikke vedligehold. Evision ecommerce Platformen skalerer i takt med at din forretning vokser, og er uafhængig af både CMS og ERP system. Kommer behovet for at skifte Microsoft C5 ud med en Uniconta eller skifte Umbraco ud med Sitecore, vil evision ecommerce platformen gøre processen simpel og overkommelig.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere