Videotour

Se hvordan det virker med lidt tekniske øjne

Se hvordan CMS og ERP er integreret til en helhed

Denne video er en overordnet forklaring af hvordan data fra Microsoft Dynamics NAV Dynamics NAV, Evision PIM sendes gennem Integratoren og gemmes i ecommerce systemets hukommelse. Data kan herefter anvendes af det tilkoblede Umbraco CMS-system. Vores løsning er et komplet website som indeholder virksomhedens hjemmeside kombineret med en avanceret B2C/B2B webshop.

Se hvordan PIM og OMS i Dynamics NAV fungerer

Har du som virksomhed et velfungerende ERP-system som Dynamics NAV, AX, C5 eller Uniconta, skal det anvendes til at gemme "Masterdata" i PIM-systemet (Product Information System). Videoen viser hvordan ordrer automatisk sendes fra webshoppen til Dynamics NAV samt hvordan produkt og kundedata sendes fra NAV til webshoppen. På den måde kan kunden se sine egne informationer online.

Hør hvilke fordele du kan få med en effektiv integration af CMS og ERP

Her understreger vi hvilke forretningsmæssige fordele du vil kunne opnå med en effektiv integration mellem dit ERP system og din webshop. Evision Integratoren er en intelligent "ledning"  som på en hurtig, sikker og fleksibel måde sammenbinder front-end (Webshop) og back-end (ERP-system). Integratoren leveres med et optimeringsværktøj som sparer dig for driftsomkostninger både til daglig og når dit system skal opdateres.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere