Er du StartUp- eller en mindre virksomhed?

Professionel integreret ecommerce for Startups og small business virksomheder

Vidste du at evision ecommerce, markedets mest komplette professionelle e-handels løsning, findes i en startup-udgave, som giver startups eller den mindre etablerede virksomhed mulighed for at bygge en webshop som matcher de største løsninger og som indeholder alle nødvendige værktøjer til avanceret B2B og B2C forretning. Systemet er 100% integreret med markedsledende ERP og CMS systemer, og rummer alle nødvendige værktøjer som er nødvendige for at sikre skalerbarhed når startup-virksomheden vokser.

Løsningen leveres med et udbygget Produkt Informations System (PIM) og et komplet e-ordre håndteringssystem (OMS). Disse moduler leveres som plug-in til ERP-systemet Uniconta (licenspris fra dkk 99/måned og til ERP-systemet Microsoft Business Central (licenspris fra dkk 139/måned). Ideen er at du anvender de data du allerede har og ikke skal dobbelt indtaste produktinformation, priser m.v.

Som front-end anvendes opensource systemet Umbraco. Det er således muligt selv at opbygge webshoppen med præcis den grafiske brugerflade man ønsker. Som en gratis del medfølger en komplet front-end, som kan anvendes som den er, eller som skabelon hvis man ønsker at ændre udseende og funktionalitet.

Systemet er en komplet platform som du enten selv kan installere eller bestille via vores netværk af certificerede forhandlere.

Du kan således komme i gang med din egen integrerede webshop uden at skulle bekymre dig om de svære tekniske integrationer.

Startup entrepreneur
Så er vi igang

Beregn din pris sammen med Uniconta

Pris eksempel: Beløb
Uniconta standard     99,-
Salgsordre & Indkøb      49,-
Logistik    149,-
API       99,-
Azure (Umbraco)  249,-
Integratorservice   99,-
Evision ecommerce startup 1*)  249,- 
   
Totalpris excl moms         992,-

License prisen betales automatisk via kortbetaling.

1*)      Betingelse for at kunne anvende ovenstående er at virksomheden har et CVR-nummer og en omsætning på maximalt dkk 75.000 excl. moms pr. måned. Overstiger omsætningen dkk 75.000 opgraderes licensen fra evision ecommerce startup til evision ecommerce basic. Læs mere om priserne på www.evision-ecommerce.com

Sammenligning af kapacitet

Evision ecommerce leveres altid med alle features uanset om virksomheden er stor eller lille. Nedenstående tabel viser at den eneste forskel der er mellem de 4 standard konfigurerede størrelse er den kapacitet/datamængde som systemet tillader at håndtere.

Alle konfigurationer kan udvides efterhånden som behovet opstår. Hvis en virksomhed har behov for at håndtere flere produkter kan kapaciteten for ”antal produkter” udvides uden, at man nødvendigvis skal op i en større pakke. Du kan således bygge præcis den kapacitet du ønsker ved at tilkøbe kapacitet til den pakke du allerede har.

Startup

Startup er tiltænkt en startup virksomhed som endnu ikke er fuld etableret, men som har behov for en ecommerce-løsning for at komme i gang, konfigurationen kan i princippet anvendes af alle virksomheder hvis omsætning i webshoppen er mindre end dkk 75.000 excl. moms pr. måned.

Basic

Basic er for den etablerede virksomhed som har behov for en ecommerce-løsning for at forøge sit salg, men som har relativ få data.

Professionel

Professionel er for den etablerede virksomhed som har virkelig mange kunder og produkter og som ønsker at handle på tværs af grænserne.

Entreprise

Entreprise er for den større virksomhed, som typisk udgør en del af en koncern med flere selskaber der eksempelvis opererer i flere lande.

Sammenlign kapacitet på konfiguration

Kapacitet til rådighed uden tilkøb af udvidelser

Kapacitet

Startup

Basic

Professionel

Entreprise

Ordre pr. måned

200

200

500

10000

Antal produkter

1000

1000

20000

50000

Antal kunder

100

100

10000

25000

Antal kontakter

100

100

10000

50000

Antal kataloger

1

1

4

4

Antal roller

2

2

4

4

Antal sprog

2

2

2

4

Antal regnskaber

1

1

1

2

Maximal månedlig omsætning (DKK excl moms)

75000

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Pris Uniconta/Umbraco
(DKK excl moms)

249

995

3995

14995

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere