Evisions partner strategi

Evisions partner strategi

Igennem mere end 20 års erfaring med ERP og ehandel, har vi haft mange kunder af
forskellig kaliber og med vidt forskellige behov. Herigennem har vi erfaret, at vi gør os bedst på konsulentarbejde ud til vores forhandlere. Vi fokuserer på det som vi er dygtige til, nemlig vores ekspertise i vores produkt og overlader markedsføringen og kundelevelancen til vores forhandlere. Vi vælger partnere der har indsigt i kunderne og deres behov samt stor erfaring med branchen. På den måde opnår vi den bedste løsning både for vores kunder og for vores forhandlere. Er du vores nye partner? Besøg vores partnerportal og læs mere om dine muligheder.

Når løsningen bliver skræddersyet til kunden, kan der være behov for at udvikle mange forskellige ting. Derfor uddelegeres der til forskellige professionelle partnere hvilket giver et effektivt samarbejde, hvor alle beskæftiger sig med deres ekspertise. Vi laver alt der ligger midt imellem. På den måde kan du betragte evision ecommerce som limen mellem ERP og E-handel,som sørger for at alt fungerer effektivt og opdateres med korrekt data i realtid.

Evision ecommerce er en avanceret løsning, som kan tilpasse sig til enhver kunde og opfylde kundens behov. Som standard vil evision ecommerce fungere til store internationale virksomheder og kan implementeres hurtigt og effektivt.

Vi fungerer som bindingsledet mellem partnere

CMS og ERP Partnere samt forretningskonsulenter finder typisk ikke hinanden og det kan være svært for partnere at finde den rette  samarbejdspartner. Her udfører partnerkonsulenterne hos evision ecommerce arbejdet. Vi finder en dygtig CMS (frontend) partner, en dygtig ERP (backend) partner og en knivskarp forretningskonsulent. Sammen udgør de et effektivt team, som skaber den optimale webshop skræddersyet til dine behov. Det giver dig et funktionelt system og gør dig samtidig konkurrencedygtig. Når CMS og ERP partnerne arbejder effektivt sammen, sparer det samtidig alle for en masse tid og dobbeltarbejde. Partnerskabet giver dig en lean leverance og sikrer, at alle omkostninger holdes så lave som muligt og at levering fungerer optimalt til høj kundetilfredshed.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere