Webshop integreret i Microsoft Dynamics Business Central

Evision ecommerce Platform til Microsoft Business Central

Har du brug for at få dine varer fra din Microsoft Business Central på nettet? Med Evision ecommerce Platformen kan du nemt integrere din Microsoft Business Central med din webshop. Vi har 10 års erfaring med både webshop optimering og Microsoft Business Central og har derfor perfektioneret vores produkt, således at du kan spejle den forretningslogik der ligger i Microsoft Business Central ud i din webshop. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på det der betyder noget for kunderne og din forretning frem for at skulle håndtere ordrer, produkter og priser.

Fordele ved Microsoft Business Central med evision ecommerce platform

  • En Webshop baseret på evision ecommerce engine kan nemt udvides til at imødekomme dine behov for ekstra forretningslogik.
  • Evision ecommerce platformen er ikke bundet til en specifik webshop platform, hvilket tillader Microsoft Business Central nemt at blive forbundet med Umbraco, Sitecore, eller anden .Net baseret webshop.
  • Data flyder automatisk mellem mange til mange webshops og Microsoft Business Central regnskaber
    Microsoft Business Central pris-logik og linje-rabatter er en del af evision ecommerce engine, og derfor til rådighed i webshoppen uden kontakt til Microsoft Business Central for udregning af priserne.
  • Lagerstatus opdateres både i webshop og Microsoft Business Central og synkroniseres automatisk for at give kunderne i webshoppen et korrekt overblik.
  • Varianter med eget lager, Relaterede varer, fallback logik ved udgåede varer og ”så længe lager haves” følger med som standard.
  • Genbestilling er nemt for kunden, da gemte indkøbskurve og tidligere ordre eller fakturaer kan bruges som grundlag til nye ordre i evision ecommerce engine.

Med evision ecommerce platformen er det slut med at vedligeholde to eller flere forretningsområder. Evision PIM modul er direkte integreret i Microsoft Business Central, og tillader opsætning, vedligeholdelse og udvidelse direkte i Microsoft Business Central. Din webshop bliver automatisk opdateret, og kræver derfor ikke vedligehold. Evision ecommerce Platformen skalerer i takt med at din forretning vokser, og er uafhængig af både CMS og ERP system. Kommer behovet for at skifte Dynamics NAV ud med en Microsoft Business Central, eller skifte Umbraco ud med Sitecore, vil evision ecommerce platformen gøre processen simpel og overkommelig.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere