Start din ehandel på C5 og få gang i dit salg!

Når din e-handel er profitabel kan du opdatere til et nyere ERP-system, uden at skulle starte forfra.

BOOK ONLINE DEMO

evision ecommerce integrator

Medfødt integration til ERP/CMS

Evision ecommerce sammensmelter ERP og CMS og opdateres automatisk. Det giver den bedste brugeroplevelse for dine kunder.

evision med umbraco

Forøg dit salg med Umbraco CMS

Evision ecommerce er
en komplet Umbraco baseret B2B/B2C e-handelsløsning!

evision ecommerce most value

Du får mest værdi for pengene

Evision ecommerce indeholder integreret PIM, Oveni følger kvit og frit en komplet shop skabelon, som du kan anvende og ændre, så den passer præcis til din virksomhed. Smart ikk?

evision ecommerce gør dine kunder glade

Personliggør din webshop med data

Du er sikkert allerede i besiddelse af kundedata ,og dem bør du bruge til at give den bedste oplevelse til dine kunder.

Din C5 kan godt være en lille guldgrube!

Man tror det måske ikke..... men din C5 kan godt være en lille Guldgrube! Måske har du allerede en e-shop som ikke rigtig virker som du ønsker? Måske har du endnu ikke fået en e-shop? Så har du en C5 som du er glad for, men som du dybest inde godt ved lever i sit otium, er det en rigtig god ide at opbygge din nye e-shop baseret på data fra C5. Når den dag kommer hvor C5 skal moderniseres, kan du altid uden at skulle bygge en ny integration og webshop, skifte til Dynamics BC eller Uniconta. Din evision ecommerce er nemlig bygget så den passer til C5, NAV, BC og Uniconta. 

BOOK ONLINE DEMO

Evision ecommerce sparker din digitale forretning langt ind i fremtiden!

Evision ecommerce er IKKE den eneste platform som samler PIM, CMS, ecommerce og marketing – det er der flere der kan. Men evision ecommerce er derimod den stærkeste og den mest fremtidssikrede ehandelsløsning på markedet, som tilmed er integreret i markedsledende ERP systemer, som Microsoft Dynamics, C5 og Uniconta og som samtidig er integreret i Umbraco CMS.
“Kan man få sådan en, og findes der I det hele taget en fremtidssikret løsning...?” fristes man til at spørge sig selv om. Svaret er, Ja.
Med evision får du en ehandelsløsning som er dybt integreret I både ERP systemet og I CMS systemet. Det er vel at bemærke som standard! Altså skal du ikke først købe løsningen, og så bagefter betale en masse konsulenttimer til at lave integrationen som rigtig mange må gøre med andre løsninger. Du skal heller ikke ud I at vælge, enten en løsning som er integreret I dit ERP system eller I dit CRM system – med evision ecommerce du har simpelthen begge dele helt fra starten af. Du er dermed også fri for at skulle ud og investere I en anden løsning på et senere tidspunkt. Det handler bare om at vælge den rigtige løsning fra starten af.

 

BOOK ONLINE DEMO

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Læs mere