Kan man få automatisk SEO optimering?

Kan man få automatisk SEO optimering?
Du har sikkert lagt mærke til hvordan behovet for SEO er steget gevaldigt de seneste par år. Der ligger mange arbejdstimer i at få SEO optimeret sin webshop, enten ved at hyre en skribent til at SEO optimere hele sitet eller selv sætte sig ind i hvordan man gør. Hvis du har mange produkter, kan det hurtigt blive en dyr affære. Her fortæller vi dig lidt om hvordan du kan få automatiseret nogle af dine SEO processer med evision ecommerce.

Sådan giver evision ecommerce dig unik SEO
evision ecommerce har mange forskellige funktioner integreret i sit system. Heriblandt har vi automatiseret marketing integration i form af værktøjer til at få effektiv digital synlighed. Systemet sørger for at give alle dine produktbilleder et unikt billedtag, relateret til hvad billedet viser. På den måde har alle dine billeder unik SEO og kan blive fundet på hver deres søgeord. Så skal du blot skrive en kort beskrivelse til hvert produkt.
Den implementerede SEO optimering af billeder kan spare dig for rigtig meget tid, hvis du har mange billeder per produkt og måske mistet overblikket over, hvilke billeder der har fået et tag og hvilke der ikke har. Vores system sparer dig for alt besværet og tager dig et skridt nærmere på lanceringen af din webshop.

Hvad evision ecommerce gør for din produktberigelse
evision ecommerce indeholder solid produktberigelse. Det betyder at dine produkter blive præsenteret på bedste vis i form af billeder i høj opløsning opsat på et flot design. På den måde giver du dine kunder det bedste indtryk af produkterne hver gang, og sørger for at de får alle detaljer med. Evision ecommerce systemet er baseret på ERP, som gør det let at holde øje med lagerbeholdning og kundestatistik. Her bliver alle dine produkter også opdateret i realtime, hvis der er ændringer på pris eller lagerstatus. På den måde undgår du dumme tastefejl eller andet, der i værste fald kan give katastrofale konsekvenser for din forretning.

Hvad skal du klare selv?
Selvom evision ecommerce delvist indeholder automatiseret SEO, kommer vi ikke udenom at der flere ting som du selv må klare. Det er blandt andet dine produktbeskrivelser, som skal skrives unikke for hvert produkt samt metabeskrivelser for hver side, så du selv vælger hvordan du præsenterer din hjemmeside blandt Googles søgeresultater.

Derudover er der flere forskellige praksisser og trends du skal holde øje med for at få effektiv SEO. Det kan betale sig at få lavet en SEO analyse til at vide hvad du står overfor. Du skal også være opmærksom på, at SEO er meget forskellig alt efter om du har en international webshop eller en forretning, der er lokalt baseret.

Alt i alt handler SEO om at kende din målgruppe. Igennem diverse research af den SEO som du har behov for, kan du lære dine potentielle kunder bedre at kende og lære at fange dem på Google.
I den process lærer du så meget om din målgruppe, at du også kan føre det over til generel digital markedsføring i form af annoncer, indlæg på dit website og lignende.