Hvorfor integrere ERP og CMS med evision ecommerce?

Hvorfor integrere ERP og CMS med evision ecommerce?

Har du et ERP eller CMS system, så er du godt kørende, men kan det være svært at se behovet for en automatiseret webshop? Så giver vi dig her et overblik over hvad evision rent faktisk kan gøre for din forretning og ikke mindst for din brugervenlighed.

Tildel dit system automatiserede superkræfter

Når du integrerer dit ERP eller CMS system med evision ecommerce, får du automatiseret mange af de processer, som før var manuelle. Alt hvad der hedder opdatering af priser, ny data på produkter eller ordrestatus opdateres i realtime direkte med andre dele af virksomheden. På den måde ved du at al data er ens alle steder på hjemmesiden. Derudover tilpasser evision sig automatisk til internationale forretninger. Systemet har et utal af sprogmuligheder, og kan tilpasse til enhver valuta, uden at du skal finde lommeregneren frem.

Desuden er evision ecommerce systemet effektivt til at få styr på din marketing. Din webshop vil nemlig tage sig ud som din egen personlige sælger, som viser kunderne præcis det som de går og leder efter. Webshoppen vil med systemet blive skræddersyet til din målgruppe, og fremhæve produkter der falder i kundens interesse. Der er ingen begrænsninger for hvor mange forskellige versioner du kan have af din webshop. Sælger du tøj, kan du for eksempel have en version til teenagepiger, en version til modne kvinder samt eventuelt en version der kun fremhæver shoppens sko. Mulighederne er uendelige!

Få alt-i-et med et solidt overblik

Når vi med evision ecommerce samler alle dine processer i et og samme system, vil de også kunne bidrage effektivt til hinanden. Nu behøver du aldrig at gentage den samme handling to steder og du får et effektivt overblik over, hvad der skal gøres på webshoppen. Systemet indsamler statistikker, både over mest solgte varer og dine mest eftertragtede kundesegmenter. Samtidig bliver der lavet prognoser for fremtidig salg og vækst.

Med alt samlet på et sted gør det også noget for din brugervenlighed og kundeservice. Det vil nu være let at se hvordan du gør webshoppen mest overskuelig og relevant for din målgruppe. Samtidig vil du kunne yde hurtig levering og hurtig respons på, om et produkt er i restordre. Nu har du nemlig altid styr på hvordan din lagerbeholdning ser ud, og dine kunder slipper på den måde for at gå forgæves.

Hjemmesideopsætning selv for de mindre tekniske

Evision ecommerce gør det nemt at få din webshop til at se yderst professionel og flot ud, og det kræver kun få klik. Du redigerer det hele i Umbraco hvor du kan vælge mellem et hav af flotte designs, som du kan skræddersy til netop dit brand. Selv hvis der skal flere ind over hjemmesideredigering og opdatering af og til, skal du aldrig være bekymret for om det hele vælter. Vores system tager nemlig dig og dine kollegaer væk fra alt hvad der hedder koder, og gør det let for marketingsafdelingen selv at opdatere hjemmesiden med tilbud og effektivt content.

Du kan altså spare en masse tid og besvær ved at have hele din forretning i samme system. Samtidig vil det styrke den interne kommunikation i virksomheden, så I for så vidt muligt undgår misforståelser og dobbeltarbejde.