Hvordan gør jeg min webshop international?

Hvordan gør jeg min webshop international?**

enter code here Vil du gerne have din webshop ud over landegrænserne? Skal du nå et nyt internationalt marked med din forretning? Så skal din webshop selvfølgelig gøres international! det gælder både i forhold til at have hjemmesiden oversat til det pågældende sprog, men også hvilke særlige hensyn der skal tages til fragtomkostninger og valuta.

I forhold til din marketing er det nemlig bedst at have en webshop der er 100% skræddersyet til det marked du vil nå. Både i forhold til udseende og de små detaljer, som gør den helt store forskel. I denne tekst giver vi dig en hurtig indsigt i, hvordan du gør din webshop international.

Få oversat priser og fragtomkostninger

Det kan være noget af et arbejde at få justeret samtlige priser på en webshop til en særlig valuta og et bestemt marked. Særligt hvis du har flere hundrede produkter, der skal tilpasses. Her er risikoen for fejltastninger stor, mens du udregner med lommeregneren på hvert enkelte produkt.

Heldigvis findes der en bedre løsning. Med det ERP-baserede system evision ecommerce klares alt dette nemlig automatisk. Her er der et utal af valutaer og lande at vælge mellem, så du kan vælge netop dem du skal bruge til din webshop. Samtidig får du også fragtomkostningerne ved hver vare udregnet præcist, hvad end det er i Yen, dollars eller filippinske pesos.

Klæd din webshop på til et internationalt publikum

Har du svært ved at se hvordan din webshop kan nå flere målgrupper fra vidt forskellige lande på en gang? Så er det godt at det er muligt at lave flere versioner af det samme website. Her kan du lave hjemmesider som er tilpasset efter hvor i verden personen tilgår siden. På den måde kan du skabe det rette design til at nå for eksempel det kinesiske marked, hvortil du fremhæver de mest relevante produkter for denne målgruppe.

Mulighederne er mange og din webshop kan fungere som et af dine mest effektive værktøjer til marketing. Med et skræddersyet website føler kunden netop at der bliver talt mere direkte til dem. Samtidig vil du kunne skabe en bedre relation med dem på deres modersmål.

Sådan sikrer du en international webshop uden fejl og mangler

Med en stor webshop, som skal udvides til at være international, kan man nemt miste overblikket. Her kan der snildt opstå små fejl, som kan være katastrofale for dit salg. Det kan for eksempel være hvis dine priser udregnes til en lavere pris end de egentlig skal sælges for eller hvis fragtomkostninger er regnet efter helt forkerte omstændigheder.

Her er de automatiske udregninger af dine priser effektiv til altid at være sikker på at alt er korrekt. Priserne opdateres endda efter valutakursen, kan tilpasses til rabatter og kan endda skræddersyes til en helt specifik kundegruppe.

Evision ecommerce kan hjælpe dig i gang med at skabe din effektive internationale webshop. Vi har platformen klar til dig og du har produkterne der skal plottes ind. På ingen tid har du en effektiv international webshop, som opdateres i realtime.