Hvad koster det at have en professionel eshop?

Hvad koster det at have en professionel ehop?

Skal du netop til at have din eshop op at stå? Så er det vigtigt at have en nogenlunde ide om, hvor stort et budget du skal regne med at lægge for at få en fuldt funktionel eshop. Har du mon brug for en programmør og hjemmeside designer for at gøre din eshop helt professionel? Du får svaret lige her.

Derfor får du brug for et effektivt system

Det allerførste du skal finde ud af, når du skal have opbygget din eshop, er hvilket system den skal være baseret på. Her kan du vælge et flot CMS system, som gør dit content visuelt flot. Hertil kan du kombinere det med et ERP system, som giver dig den mest optimale backend, med styr på alle data. Med evision ecommerce sammensmelter ERP og CMS som et samlet system, som samarbejder med hinanden internt og opdateres automatisk. På den måde er din eshop effektiv på alle fronter, og giver den bedste brugeroplevelse for dine kunder.

Evision ecommerce giver dig et effektivt system, hvor ERP og CMS hele tiden taler sammen, så al ny data fra CMS går til ERP, og al data CMS skal bruge, fx lagerbeholdning, hentes automatisk fra ERP systemet. På den måde har du altid et solidt overblik over din eshop.

Hyre designer kontra selv designe din eshop

Bør du mon hyre en professionel designer for at sikre at din eshop er flot og gennemført? Det behøver du faktisk ikke med det smarte evision system! Med evision løsningen kommer der en demoshop/skabelon uden ekstra omkostninger, som du kan tilpasse til netop dine behov.
Det er brugervenligt at justere i, og du kan hurtigt få dit færdige design op at køre!

I mange tilfælde vil du ikke kunne se, om hjemmesiden er opsat af en professionel designer eller om du selv har opsat og tilpasset det via en skabelon. På den måde er der ingen grund til at bruge ekstra penge på en designer. Ligeledes får du ikke brug for en programmør, da du kan opsætte hele din eshop i systemet - helt uden brug af koder. Har du brug for hjælp, træder vi gerne til med vores CMS og ERP eksperter. 

Solid marketing på din eshop

Når det kommer til marketing, kan man hurtigt komme op at bruge rigtig mange penge på at gøre opmærksom på sit brand. Men med teknologien vi har tilgængelig i dag, kan du faktisk spare en hel del. Med evision ecommerce systemet kan du skabe målrettet marketing integreret i din eshop, som er tilpasset til netop din målgruppe. På den måde gør du webshoppen attraktiv og fristende netop for den kundetype du søger. Du kan endda lave flere forskellige versioner af din hjemmeside, så den passer til flere forskellige kundetyper.


Når du først har investeret i evision ecommerce, har du i princippet ikke behov for at tilkøbe dig flere services. Du kan tilkøbe hjælp til dit content eller udførelse af marketing, men systemet gør det også muligt at udføre al din marketing selv. Men hvad skal systemet så koste dig om måneden? Du får en skræddersyet pris lige her.