Automatisering med softwarerobotter

Automatisering med softwarerobotter

Det er overalt omkring os og har nu også nået kommunerne: automatisering ved hjælp af softwarerobotter bliver mere og mere almindeligt i det danske land. Men hvad kan softwarerobotter egentlig gøre anderledes i vores samfund? Og hvad har softwarerobotter mon til fælles med evisions automatiseringsprocesser? Du får svaret lige her.

 

Hvad er RPA?

RPA står for Robot Process Automatisation og består af softwarerobotter, der efterligner en medarbejders måde at løse en administrativ opgave. Det gør man ved at sætte robotten ind i systemer og dokumenter, og lære hvordan de udfører den administrative opgave. Herefter vil robotten være i stand til at løse opgaven 6 gange hurtigere end sin menneskelige kollega. Løsningen kan spare arbejdspladsen op til 300 arbejdstimer om året og vil derfor hurtigt tjene sin egen pris hjem igen.

 

Hvordan lade softwarerobotter erstatte manuelle arbejdsprocesser?

Når man lader en softwarerobot klare trivielt arbejde, frigører man pludselig en hel masse tid. Opgaver som før skulle klares manuelt, for eksempel indtastning af data, registrering mv, kan nu klares af softwarerobotten, så mennesket slipper for den type jævnt kedelige opgaver. På den måde har mennesket nu mere tid til at klare opgaver, som kun et menneske kan udføre. På den måde får virksomheden klaret en hel del mere i løbet af en almindelig arbejdsuge.

 

En stor gevinst ved softwarerobotter er at opgaverne ved hjælp af automatiserede processer løses med en særlig præcision og garanti for fejlfrie indtastninger. Alt dobbeltarbejde er fjernet, og man slipper for dumme tastefejl eller forsinkelser i registrering. Det hele forløber automatisk og alt registreres lynhurtigt i systemet.

 

Kommunerne er for alvor begyndt at tage imod softwarerobotterne. Allerede nu har hver fjerde kommune implementeret softwarerobotterne i deres system og sparet utroligt mange arbejdstimer. Heriblandt kan både nævnes Aalborg, Horsens, Odense og Københavns kommune. Samtidig er det hele 59% af landets kommuner som har, overvejer eller er ved at få implementeret softwarerobotterne.Hvad har softwarerobotter til fælles med evisions robotter?

Ligesom softwarerobotter automatiserer manuelle processer, slipper du også for en masse dobbeltarbejde hos evision ecommerce. Det unikke ved evisions system er at alt der bliver opdateret i frontend automatisk bliver opdateret i backend. På den måde skal dine medarbejdere hverken give besked om at der sket en ændring ej heller opdatere den manuelt i systemet. Det hele forløber glidende, og ligesom med softwarerobotterne, sparer systemet dit team for mange arbejdstimer. Du kan bruge automatisering i evision ecommerce til alt fra tilpasning af valuta til lagerstyring, internationalisering og meget mere.

 

Kom til RPA konference 2019

Tirsdag d. 26. marts afholder Computerworld RPA konference i Ballerup for alle interesserede. Her kan du lære meget mere om softwarerobotter og hvordan de effektiviserer landets kommuner. Du vil også høre mere om hvordan fremtidens robotter kommer i mange forskellige afskygninger og kan bruges til mange forskellige brancher.