Skab synlighed omkring din webshop

Du har fået din webshop færdig og klar, dit tema er finpudset, alle produkter er sat flot op, og det hele spiller. Men en ting mangler: Hvor pokker er alle kunderne, og ja, for den sags skyld blot de besøgende? I denne blog giver vi dig indsigt i, hvordan du skaber mere digital synlighed omkring din forretning - og det integreret i din webshop, uden at begynde at tænke på annoncering.

Husk at invitere gæsterne til festen

Man kan sammenligne din webshop lidt med en stor gallafest. Du har fået pyntet flot op, bordene er dækket, menuen er tilberedt og ballonerne er pustet op. Men hvor er gæsterne? Hov, dem havde du glemt at invitere. Så kan din fest være nok så flot og gennemført ned til mindste detalje. Gæsterne dukker ikke op, hvis du har glemt at invitere dem. Derfor skal du jo sørge for at gøre opmærksom på, at den her fest eksisterer, og den er lige noget for din målgruppe!

For at få gæsterne til at dukke op kan du benytte dig af traditionel marketing. Ulempen ved dette er, at marketingkampagner kun holder en bestemt periode, før du så skal investere igen. Og igen. Hvis du i stedet benytter dig af SEO, generer du organisk trafik løbende, uden at skulle investere på ny.

Det kan SEO gøre for din synlighed

Har du hørt om begrebet SEO før? Det florerer især meget hos webshop ejere, fordi det er en effektiv måde at skabe synlighed omkring dine produkter. Du vil vel gerne have at dine produkter kommer øverst i søgeresultaterne, når en bruger søger dem på Google, ikke?
Men har du også oplevet at dine sider kommer meget langt tilbage på Google, så langt at ingen klikker sig ind den vej? Så er du simpelthen nødt til at få SEO optimeret din webshop med det vuns!

 

Med effektiv SEO over hele linien på din webshop vil din side hurtigt snige sig højere og højere op blandt søgeresultaterne - og det vil føre til flere besøgende. Endda relevante besøgende, som netop leder efter det, du sælger.

Sådan kommer du nemt i gang med din SEO optimering

Man SEO optimere en webshop ved at sørge for at alle tekster på hjemmesiden er skrevet på den rigtige måde med relevante søgeord, samt at alle billeder er kategoriseret korrekt. Det kan hurtigt virke uoverskueligt hvis du har en stor webshop. Hvor skal du dog begynde?

Men her giver evision ecommerce systemet dig en hjælpende hånd fra starten. Alle dine billeder gives nemlig et unikt tag sammen med en relevant URL, der passer overens med sidens indhold.

Samtidig skabes der produktberigelse af dine data, og systemet gør det nemt at tilføje flere billeder og stille dem op på en flot måde. Så skal der blot skrives en passende beskrivelse, der detaljeret fortæller om dit produkt.

Det kan evision ecommerce gøre for din synlighed

Med evision ecommerce som din integrerede løsning med dit ERP og CMS system, er du godt klædt på til at skabe mere synlighed omkring din webshop fra dag 1. Det hele opstilles nemlig SEO venligt fra starten, så du ikke skal gå tilbage og redigere, for at sikre at det er SEO optimeret. Det kan i det lange løb spare dig for både tid og penge, og gør det lettere at komme i gang med din SEO optimering.